Contact

Strategisch denken helpt B&D insurance groeien​​

Via begeleide workshops naar een heldere bedrijfsstrategie

B&D Insurance doet beroep op Lumeron voor de uitwerking van hun strategie. Via begeleide workshops  is een heldere bedrijfsstrategie uitgewerkt waarmee B&D insurance nu in staat is om verder te groeien als organisatie.​

Bekijk de videocase en ontdek hoe Lumeron hierin ondersteunt.

Zet geluid aan, rechtsonder op de video zelf, om het volledige verhaal te horen

Klanten zorgeloos laten ondernemen

Bram Boone is CEO van B & D Insurance, een verzekeringsagentschap voor KBC.  B & D Insurance staat voor "klanten zorgeloos laten ondernemen."
 
Bram Boone: “Vijf jaar terug besliste mijn papa om een serieuze stap achteruit te zetten. Het bestuur werd van hem overgedragen naar de vier jongere bestuurders. Om daar op een zelfde lijn van visie, missie en strategie te geraken, hebben we op dat moment beslist om daarvoor hulp in te roepen.
 
Als bedrijf hadden we wel al een financieel plan maar niet direct een missie, visie, waarden of een heel duidelijke strategie en daar hebben we dan in de laatste vijf jaar serieus werk van gemaakt.
 
Door met Lumeron samen te werken hebben we wel bepaalde mooie dingen kunnen realiseren:

  • Onze omzet is mooi gestegen
  • Ons rendement per FTE is gestegen
  • We hebben de juiste mensen weten aan te trekken
  • En we hebben ook mooie investeringen gedaan in uitbreiding, door overnames en andere

Met Abdon, Lumeron CEO en advisor, werken we supergraag samen omdat dit iemand is die no-nonsense, to-the-point, en met een zeer kritische blik u kan 'challengen' en uw managementcomité op een hoger niveau tilt op een aannemelijke en toch toffe wijze. “

Bram Boone - CEO B&D Insurance

Ook zin in een heldere bedrijfsstrategie?

Wil u  meteen aan de slag om uw bedrijfsstrategie helder te zetten en deze te vertalen in een jaaractieplan? Contacteer ons!