Contact

Tevreden klanten,
daar doen we het voor.
Elke dag opnieuw.

Ontdek hoe onze klanten bouwen aan hun organisatie

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer
Transport robbyns

Investeren in organisatiekwaliteit

Transport Robbyns

Hoe kan je in economische uitdagende tijden toch zorgen voor stabiliteit en groeiambities? Ontdek hoe Transport Robbyns dit heeft aangepakt en hoe Lumeron hen geholpen heeft. ​

Lees meer
Mindset van informatieveiligheid bij g4s

Mindset van informatieveiligheid

G4S

De veiligheid van de eigen data en deze van hun klanten is bij de activiteiten  van G4S cruciaal. Om hun processen op het vlak van informatieveiligheid te optimaliseren én om het bijhorende ISO 27001-certificaat te bemachtigen, schakelden ze de expertise van Lumeron in.

Lees meer
Chicken masters case

De juiste vragen stellen

Chicken Masters

Hoe kan je van een kleinere hands-on onderneming evolueren naar een professioneel georganiseerde omgeving? Hoe kan je een organisatie versterken zonder de identiteit uit het oog te verliezen? Bij Chicken Masters schakelden ze de experten van Lumeron in.

Lees meer
Decomo thumb

Fundamenten versterken

Decomo

Decomo, producent van architectonische beton, levert topprojecten af die uitblinken in afwerking.  Door de focus te leggen op organisatie en cultuur versterkten ze de organisatie. Daarnaast evolueerde Decomo van een functionele organisatie naar een projectgedreven organisatie.

Lees meer