Contact

Bouw

Een aantal van onze klanten

TRIGINTA
Image 1
Steenoven
Aertssen
Kijk en Bouw
Lithobeton
Sempels
MEER OVER LUMERON

ONZE REALISATIES

Decomo thumb

Fundamenten versterken

Decomo

Decomo, producent van architectonische beton, levert topprojecten af die uitblinken in afwerking.  Door de focus te leggen op organisatie en cultuur versterkten ze de organisatie. Daarnaast evolueerde Decomo van een functionele organisatie naar een projectgedreven organisatie.

Lees meer
Aertssen kraan

Procesoptimalisatie versterkt de groei

Aertssen

Bij het familiebedrijf Aertssen kunnen we duidelijk spreken over een sterke groei. Één van de elementen die daartoe heeft bijgedragen is zijn drive om continu te verbeteren. Het optimaliseren van processen speelt hierin een belangrijke rol.​

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer