Contact

ORGANISATIE

Lumeron : ​Quality Business Partner

Bart H

Bart Hoornaert - 27/04/2020

Operationeel verantwoordelijke & Teamlead Procesteam

De voordelen van samenwerken met een Quality Business Partner

Waarom doen ondernemingen een beroep op Lumeron voor flexibele ondersteuning op het vlak van Quality management? We selecteerden zeven redenen uit de reacties van onze klanten.

1. Extra handen

Iedereen heeft het enorm druk. Bepaalde taken moeten dan ook wijken of geraken maar half afgewerkt. Het gevoel van tijdsgebrek neemt toe en sommige projecten geraken niet gelanceerd. 'Geen tijd' bestaat nochtans niet, 'geen prioriteit' wel. Extra handen zijn in dit geval geen overbodige luxe.
Door een beroep te doen op Lumeron krijgt u gedreven experten ter beschikking, waardoor uw eigen medewerkers zich kunnen focussen op hun hoofdtaken en projecten.

Puzzle Lumeron quality business partner

2. Know How & ervaring

Om in te spelen op de wervelwind aan evoluties of om een specifiek project tot een goed einde te brengen, beschikken ondernemingen niet altijd over de juiste kennis of ervaring. Consultants van Lumeron kunnen op dit vlak een helpende hand bieden door hun ervaring en kennis binnen verschillende sectoren toe te passen.
Bovendien volgen onze experten tal van opleidingen waardoor ze in hun vakgebied steeds up-to-date blijven. Tijdens onze ondersteuning zorgen wij graag voor kennisoverdracht on the job aan de medewerkers van uw organisatie.

3. Goesting

Sommige taken zijn vervelend voor de ene, maar uitdagend voor de andere. Ontbreekt het u aan goesting bij een bepaalde taak? Het zou jammer zijn mochten bepaalde projecten niet slagen omdat andere taken meer energie geven. Gelukkig hebben we bij Lumeron een sterke equipe van professionals, elk met hun eigen specialisaties en passies.

4. Flexibiliteit

Ook om een collega tijdelijk te vervangen - denk maar aan ziekte, een zwangerschap of de zoektocht naar een nieuwe collega - kan u Lumeron inschakelen. Wij kunnen snel en flexibel schakelen, en hebben geen lange inwerkingsperiode nodig om uw organisatie en noden te leren kennen.
Evengoed passen we de frequentie van onze ondersteuning aan volgens uw noden. Zo kunnen we hoger schakelen in drukke periodes of bij bepaalde projecten, of minder vaak langskomen in kalmere periodes.

Veer Lumeron quality business partner

5. Objectieve blik & klankbord

Een externe partij betekent een objectieve blik. De Lumeron-consultants bekijken volgens onze klanten een bepaald project, probleem of situatie op een onafhankelijke manier, los van bedrijfsinterne tradities.
De consultants van Lumeron vormen een ideaal klankbord om bepaalde ideeën af te stemmen. Daarnaast bieden wij ook een frisse kijk op uw onderneming. Wij bekijken de zaken vanuit een andere invalshoek, zonder enige vooroordelen. Door onze ervaring in verschillende ondernemingen, kunnen wij terugvallen op originele ideeën, best practices en lessons learned.

6. Beheersbare kosten

Doordat u geen eigen medewerkers hoeft te zoeken of op te leiden, bespaart u heel wat kosten. Bovendien komen de Lumeron-consultants langs tegen een vaste kost waardoor u dit perfect kan budgetteren. U komt niet voor verrassingen te staan en u kan dit perfect rapporteren aan het management.

7. Betrokkenheid

Het is niet altijd evident om ervoor te zorgen dat een vernieuwing of bepaald project gedragen wordt door alle medewerkers. Bij Lumeron hebben we een ruime expertise in het doen landen van projecten en besteden we heel wat aandacht aan de betrokkenheid van uw medewerkers. Wij denken steeds mee als 'eigen' medewerker en hebben oog voor efficiëntie en resultaatgerichtheid

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Mogelijks heb je het al ergens gelezen of gehoord dat ISO voor diverse normen een Climate Change Amendement heeft gepubliceerd. Wat betekent dit concreet?

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer