Contact

LUMERON NIEUWS

Lumeron neemt intrek in het nieuwe kantoor in De Punt

Bart H

Bart Hoornaert - 05/08/2020

Operationeel verantwoordelijke & Teamlead Procesteam

Waarom verhuizen?

Zoals jullie vermoedelijk al weten is Lumeron eind april 2020 ontstaan als afsplitsing van Orbid en gaan we sindsdien onze eigen weg. Dit zorgt voor extra visibiliteit, focus en eigenheid. De eerste maanden na de opstart waren we nog te gast bij onze collega’s. Sinds begin augustus 2020 zijn we in ons nieuw kantoor ingetrokken.

A room with a view

Onze nieuwe stek

​Ons kantoor bevindt zich in het bedrijvencentrum De Punt te Gentbrugge op de locatie van de voormalige Trefil-Arbed fabriek, de Puntfabriek in de Gentbrugse volksmond. Deze is via herbestemming omgetoverd in een plek waar duurzaam en sociaal ondernemen centraal staat.

De ruimte op onze nieuwe locatie hebben we multifunctioneel ingericht zodat dit zowel als flexdesk en vergaderruimte kan dienst doen. Het mooie uitzicht over Gent is mooi meegenomen. 

​Ook al onze open opleidingen zullen vanaf nu doorgaan in dit bedrijvencentrum. Er zijn diverse multifunctionele zalen die we hiervoor ter beschikking hebben.
 
Bent u in de buurt, dan staat de koffie klaar.

De punt

ONZE REALISATIES

Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer
Transport robbyns

Investeren in organisatiekwaliteit

Transport Robbyns

Hoe kan je in economische uitdagende tijden toch zorgen voor stabiliteit en groeiambities? Ontdek hoe Transport Robbyns dit heeft aangepakt en hoe Lumeron hen geholpen heeft. ​

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer