Contact

LUMERON NIEUWS

Lumeron neemt intrek in het nieuwe kantoor in De Punt

Bart H

Bart Hoornaert - 05/08/2020

Operationeel verantwoordelijke & Teamlead Procesteam

Waarom verhuizen?

Zoals jullie vermoedelijk al weten is Lumeron eind april 2020 ontstaan als afsplitsing van Orbid en gaan we sindsdien onze eigen weg. Dit zorgt voor extra visibiliteit, focus en eigenheid. De eerste maanden na de opstart waren we nog te gast bij onze collega’s. Sinds begin augustus 2020 zijn we in ons nieuw kantoor ingetrokken.

A room with a view

Onze nieuwe stek

​Ons kantoor bevindt zich in het bedrijvencentrum De Punt te Gentbrugge op de locatie van de voormalige Trefil-Arbed fabriek, de Puntfabriek in de Gentbrugse volksmond. Deze is via herbestemming omgetoverd in een plek waar duurzaam en sociaal ondernemen centraal staat.

De ruimte op onze nieuwe locatie hebben we multifunctioneel ingericht zodat dit zowel als flexdesk en vergaderruimte kan dienst doen. Het mooie uitzicht over Gent is mooi meegenomen. 

​Ook al onze open opleidingen zullen vanaf nu doorgaan in dit bedrijvencentrum. Er zijn diverse multifunctionele zalen die we hiervoor ter beschikking hebben.
 
Bent u in de buurt, dan staat de koffie klaar.

De punt

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Mogelijks heb je het al ergens gelezen of gehoord dat ISO voor diverse normen een Climate Change Amendement heeft gepubliceerd. Wat betekent dit concreet?

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer