Contact

ORGANISATIE

VC Oudegem wint Beker van België

Bart H

Bart Hoornaert - 04/07/2022

Operationeel verantwoordelijke & Teamlead Procesteam

De link tussen topsport en de bedrijfswereld

Is er een link te leggen tussen topsport en bedrijfsvoering?

Zondag pakte onze damesploeg van VC Oudegem de Beker van België. Een fantastisch resultaat. Zo’n prestatie is enkel mogelijk met een goed doordachte strategie, focus, doorzettingsvermogen en een team die ervoor gaat.

Is dat niet exact wat je ook verwacht van een matuur bedrijf?

Volleybal link topsport bedrijfswereld

Elke dag opnieuw werken aan hetzelfde doel. Als één blok vooruit en iedereen mee enthousiasmeren. Natuurlijk zullen er medewerkers met vragen zijn, natuurlijk zullen er meningsverschillen zijn.Het zou bijna erger zijn als die er niet zijn, want dat zou getuigen van weinig of geen interesse.

Door naar elkaar te luisteren en elkaar te steunen komt elk bedrijf en elke medewerker elke dag een stapje verder.

​Bedrijven (en volleybalploegen) die in uitstekende conditie verkeren, realiseren hun ambitie, maken hun opportuniteiten zichtbaar, kunnen hun organisatie mobiliseren en borgen hun inzichten en dat op strategisch, operationeel en procesmatig vlak.

Volleybal link topsport bedrijfswereld 2

Lumeron is trouwe sponsor van de VC Oudegem volleybaldames.  We geloven sterk dat bedrijven die er vol voor gaan en zich elke dag smijten om te werken om zowel strategisch, operationeel en procesmatig uit te blinken, veel gelijkenissen vertonen met topsport. ​Dat is ook waar Lumeron voor staat. Bedrijven en de VC Oudegem volleybaldames de handvaten bieden om te groeien.

ONZE REALISATIES

Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer
Transport robbyns

Investeren in organisatiekwaliteit

Transport Robbyns

Hoe kan je in economische uitdagende tijden toch zorgen voor stabiliteit en groeiambities? Ontdek hoe Transport Robbyns dit heeft aangepakt en hoe Lumeron hen geholpen heeft. ​

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer