Contact

Onze aanpak is maatwerk

Elke vraag, elke opdracht is anders. Het DNA van uw bedrijf is niet hetzelfde als dit van uw buur, niet hetzelfde product, niet dezelfde aanpak, niet dezelfde ....  Onze aanpak is maatwerk gekoppeld aan uw specifieke uitdaging.

De aanpak

Uitdagingen waarbij klanten onze aanpak appreciëren

  • Men wil ‘Leaner’ en efficiënter werken
  • De organisatie groeit sterk, maar het loopt nog niet zoals gewenst
  • Er zijn geregeld misverstanden omdat verantwoordelijkheden en processen onduidelijk zijn
  • De kwaliteitsmindset is zoek
  • Men wil voorbereid zijn op de groei / zware stormen die er zitten aan te komen
  • Schaarste op arbeidsmarkt. Kennis borgen is cruciaal
  • Een volgende generatie komt eraan
  • Men wil het bedrijf verkoopsklaar maken
  • ...

Kortom, Lumeron biedt advies en ondersteuning om organisaties Strategisch, Operationeel en Procesmatig te professionaliseren en tot betere resultaten te brengen.

Werkwijze Scans Rol

filter:

Werkwijze

Niet alleen het toepassen van technieken en tools, maar de parallelle focus op technieken, management en gedrag maakt ons sterk. We begrijpen de combinatie tussen technieken en tools en we begrijpen ook honderd procent de manier om deze naar organisaties te brengen.

Lees meer
Libelle vierkant

Scans

Via een scan vertrekken we van een blanco blad en verwerven we samen de nodige inzichten om de knopen te ontwarren. We creëren een onderbouwde roadmap die antwoorden biedt op scope, doorlooptijd, budget, interne en externe resources en de algemene aanpak van het verandertraject.

Lees meer
Touw

Rol

Onze ambitie om de noodzakelijke verandering samen met uw team te realiseren vertaalt zich in verschillende aanpakken. Onze rol varieert daarbij van hands-on business partner tot klankbord voor ervaren interne medewerkers.

Lees meer
Hand 2

Drie belangrijke basisprincipes

1

Principe 1

Lumeron begeleidt, faciliteert, coacht ... We geven geen brood, we leren bakken!!! Zodat we stap voor stap en op het juiste moment met een comfortabel gevoel afstand kunnen nemen omdat we samen met de klant erin slagen om de nodige verandering in de Dagelijkse Natuurlijke Activiteit van de organisatie te krijgen. Het gaat niet over “verbetering”, wel over “geborgde verbetering”.

2

Principe 2

We passen de juiste instrumenten toe op het juiste moment met directe betrokkenheid van de medewerkers waarbij we steeds bewust zijn van het onderscheid tussen de 3 componenten van goede bedrijfsvoering

3

Principe 3

Business Excellence heeft een start maar geen einde, het is een reis van continu verbeteren

De rol van de Lumeron consultant

Lijkt onze aanpak u wel iets?

De Lumeron consultants zijn geen externen maar collega's binnen uw team met een duidelijke rol om uw organisatie vooruit te helpen.