Contact

Methodieken

Om als organisatie samen met uw medewerkers te groeien, begin je best bij de basis. Zonder goede fundamenten staat elk huis wankel.

Hand1
Op weg naar Operational Excellence Managementsystemen (ISO) Procestransitie Microsoft 365 procesintegratie

filter:

Op weg naar Operational Excellence

Welke organisatie wil er nu niet systematischer aan de slag om processen te verbeteren op vlak van kwaliteit en efficiëntie. Lean & Six Sigma zijn twee samenhangende werkwijzen die focussen op het elimineren van verliezen in de keten en het reduceren van de ongewenste variatie.

Lees meer
Pitstop

Managementsystemen (ISO)

Managementsystemen zijn al lang geen verzameling van procedures meer. Het zijn volwaardige business management tools met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en milieu.

Dit kan zowel door te handelen naar de geest van bepaalde standaarden of door effectief te kiezen voor certificatie van het systeem.

Lees meer
Flow blokken

Procestransitie

Wendbare bedrijven zijn in staat om snel in te spelen op veranderingen, hun strategie moeiteloos om te zetten in concrete acties en consistent betrouwbare resultaten te behalen. Deze bedrijven maken gebruik van flexibele en visuele bedrijfsprocessen

​Is dit enkel een flowchart maken of zit er toch meer achter?

Lees meer
Flow

Microsoft 365 procesintegratie

De digitale wereld om ons heen is continu in verandering. Ook in de dagdagelijkse werking op de werkvloer zijn tools onderhevig aan wijzigingen en zetten organisaties stappen richting implementatie van Microsoft 365 toepassingen of ERP en CRM systemen. Technische implementatie is één ding, maar de medewerkers meekrijgen in de verandering is de echte uitdaging.

Hoe pas je Microsoft 365 praktisch toe? Hoe pak je User Adoption aan?

Lees meer
User adoption Microsoft