Contact

Leiderschap

Leiderschap is essentieel bij het change management luik maar ook in de dagdagelijkse werking.

Leiderschap biedt richting aan teams, waardoor ze effectiever samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Een goede leider inspireert en motiveert medewerkers, wat de betrokkenheid en productiviteit verhoogt. Daarnaast helpt leiderschap bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Hand1

Leiderschap opnemen betekent dat je verschillende rollen opneemt. Je bent niet alleen de 'leider' maar ook 'manager' en 'coach' en combinieert die krachtige driehoek tot succesvol leiderschap.

Leiderschap

Leiderschap omvat het tonen van vertrouwen, integriteit, empathie, communicatievaardigheden en de capaciteit om anderen te ontwikkelen en te laten groeien.

Leiderschap

Hoe inzetten op leiderschap

Aan de hand van een voorbereidende analyse bepalen we samen het stappenplan om leiderschapsvaardigheden te verbeteren en een positieve impact te creëren op het team en de organisatie.

ZELFBEWUSTZIJN CREËREN

DUIDELIJKE VISIE ONTWIKKELEN

STERKE RELATIES OPBOUWEN

EFFECTIEF COMMUNICEREN

TEAMWORK STIMULEREN

VERANTWOORDELIJKHEID EN AUTONOMIE GEVEN

ZORGEN VOOR EEN POSITIEVE WERKCULTUUR

Opleiding 'De kracht van leiderschap'

In deze grillige, onzekere, ingewikkelde en dubbelzinnige wereld zijn uitdagingen alom tegenwoordig. Leiderschap maakt het verschil in het ervaren van succes en in het doen samenwerken van verschillende generaties en culturen naar resultaat. Iedere ondernemer, manager en leidinggevende met een heldere visie, met begrip voor de context, met moed om te kiezen en met voldoende wendbaarheid boekt zijn/haar ticket naar de toekomst.

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Verrekijker square

Van 'ad-hoc' beleid naar strategisch werken

Een organisatie met een 'doe -cultuur' is vaak gericht op het realiseren van doelstellingen op korte termijn. Iedereen werkt er hard, het moet vooruit gaan en problemen worden opgelost door nog harder te werken.
Toch is het essentieel dat het management '(h)erkent' dat 'ad hoc' werken alleen niet zaligmakend is.

Lees meer
Communicatieplan

Een communicatieplan doen werken

Is een communicatieplan ècht meer dan een documentje op de server?
Het opstellen van een communicatieplan is niet zo moeilijk, het implementeren en de toegevoegde waarde ervan gebruiken blijken minder evident.
Hoe pakken we dit aan?​

Lees meer
Mountain square 3

Stappen richting groei in bedrijfsmaturiteit

Hoe bereikt een bergbeklimmer de top van de berg? Dat kan alleen maar in stappen. Ook de bergbeklimmers van de Mount Everest hebben dezelfde motivatie en drang naar het bereiken van hun doel als elk managementteam, maar zij hebben één iets extra. Dat zijn de “kampen” op hun pad.

Lees meer