Contact

Metaal

Een aantal van onze klanten

Alnapress
SPX Flow
Vergokan
beMatrix
Bleyweert
Culobel
Fomeco
Joris Ide
Me Fa Co
Remi Claeys
Stewal
Mtechplus
MEER OVER LUMERON

ONZE REALISATIES

Mefaco example

Schakelen naar sterke ISO 9001 performance​

MeFaCo

MeFaCo,specialist in mechanische bevestigingsmiddelen en installatie-gereedschappen, werkt volgens de ISO 9001-norm. Voor de verdere begeleidingprocesoptimalisatie doen ze een beroep op de experten van Lumeron.

Lees meer
beMatrix Stefaan

Verder groeien dankzij een duidelijke strategie

beMatrix

beMatrix is een wereldspeler op het vlak van modulaire standenbouwsystemen en kende het laatste decennium een sterke groei. Om hun strategie en focuspunten voor de komende jaren uit te zetten, deden ze een beroep op de experten van Lumeron.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Mogelijks heb je het al ergens gelezen of gehoord dat ISO voor diverse normen een Climate Change Amendement heeft gepubliceerd. Wat betekent dit concreet?

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer