Contact

Metaal

Een aantal van onze klanten

Alnapress
SPX Flow
Vergokan
beMatrix
Bleyweert
Culobel
Fomeco
Joris Ide
Me Fa Co
Remi Claeys
Stewal
Mtechplus
MEER OVER LUMERON

ONZE REALISATIES

Mefaco example

Schakelen naar sterke ISO 9001 performance​

MeFaCo

MeFaCo,specialist in mechanische bevestigingsmiddelen en installatie-gereedschappen, werkt volgens de ISO 9001-norm. Voor de verdere begeleidingprocesoptimalisatie doen ze een beroep op de experten van Lumeron.

Lees meer
beMatrix Stefaan

Verder groeien dankzij een duidelijke strategie

beMatrix

beMatrix is een wereldspeler op het vlak van modulaire standenbouwsystemen en kende het laatste decennium een sterke groei. Om hun strategie en focuspunten voor de komende jaren uit te zetten, deden ze een beroep op de experten van Lumeron.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer