Contact

Voeding

Een aantal van onze klanten

Tereos
Chicken Masters
MEER OVER LUMERON

ONZE REALISATIES

Chicken masters case

De juiste vragen stellen

Chicken Masters

Hoe kan je van een kleinere hands-on onderneming evolueren naar een professioneel georganiseerde omgeving? Hoe kan je een organisatie versterken zonder de identiteit uit het oog te verliezen? Bij Chicken Masters schakelden ze de experten van Lumeron in.

Lees meer
5s orde en netheid bij Tereos

Orde en netheid nu deel van de bedrijfscultuur

Tereos

Om te streven naar een optimale kwaliteit en efficiëntie moesten orde en netheid deel worden van de bedrijfscultuur van Tereos Starch & Sweeteners. Voor ondersteuning bij het 5S en lean traject hierbij klopten ze aan bij Lumeron.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer