Contact

Kalender

Ontdek de aankomende inspiratiesessies, events en opleidingen. De meeste van onze opleidingen bieden we aan in een in-company vorm.

Alles In-company opleiding Inspiratiesessie In-company workshopserie

filter:

Alles

In-company opleiding
Inspiratiesessie
In-company workshopserie
Banner inspiratiesessie digitaal werken op 14 okt 24

14.10.2024

Ontdek de kracht van digitaal (samen)werken met Microsoft 365

Inspiratiesessie

Leer hoe je ervoor zorgt dat iedereen bewust meegaat in de efficiëntieslag

Lees meer
Workshop Reeks

Processen en verantwoordelijkheden op punt stellen

In-company workshopserie

Wie doet wat in de organisatie? Welke processen zijn er? Hoe zit de rolverdeling? Vragen die je kan beantwoorden met transparante en eenduidige processen. Leer hoe je die in kaart brengt en daarmee aan de slag gaat in functie van procesverbetering & monitoring.

Lees meer
User adoption Microsoft

Inspiratiesessies 'efficiënt digitaal samenwerken' met Microsoft 365

In-company opleiding

​Microsoft 365 tools zoals Teams en SharePoint komen steeds vaker binnen in de dagdagelijkse organisatiewerking. Toch is niet voor iedereen even duidelijk wat het nut van al die verschillende tools is, of hoe die een meerwaarde kunnen betekenen voor de organisatie.

Lees meer
Workshop Reeks

Uw bedrijfsstrategie doen werken

In-company workshopserie

Een bedrijfsstrategie definiëren is één zaak, deze dan ook nog eens in de praktijk omzetten en de medewerkers hierin actief betrekken is vaak nog wat complexer. Hoe pak je dit aan? Wie neemt welke rol? En hoe monitor en stuur je dit in de loop van het werkjaar?

Lees meer
Workshop Reeks

Digitale tools integreren in de dagdagelijkse werking

In-company workshopserie

Processen optimaliseren via de digitale weg is een volgende stap eenmaal de processen op orde zijn. Microsoft 365 kan daarbij ondersteunen. Maar waar begin je? Wat kan er allemaal? En vooral...hoe krijg je iedereen mee in de transitie naar digitaler werken?

Lees meer
Yellow Belt

Yellow Belt - Lean Six Sigma

In-company opleiding

Dompel medewerkers onder in een bad van kwaliteit en efficiëntie. Een set van basisprincipes van Lean en Six Sigma, een probleemoplossende aanpak die tot doel heeft de kwaliteit en efficiëntie van processen te verbeteren. De training bestaat uit een 2-daags programma.

Lees meer