Contact

De Lumeron rol

Onze ambitie om de noodzakelijke verandering samen met uw team te realiseren vertaalt zich in verschillende aanpakken. Onze rol varieert daarbij van hands-on business partner tot klankbord voor ervaren interne medewerkers.

Elk project is anders, elke projectsturing ook. Niet elk bedrijf beschikt over de interne resources om projecten te sturen of zelfs hands-on uit te voeren. In andere gevallen zijn er medewerkers aan boord die het project wel willen trekken maar nog met vragen zitten rond best-practices of nog onvoldoende ervaring hebben.

Hand 2
Klankbordrol Project coördinator Quality Business Partner

filter:

Klankbordrol

"Geef je nieuwe en ervaren medewerkers de kans om te groeien! Medewerkers stemmen hun ideeën toch graag eens af en zijn op zoek naar andere best-practices. De Lumeron klankbordrol biedt hier een antwoord op en helpt je medewerkers om hun ervaring te vergroten en hun potentieel te benutten."

Lees meer
Hand 6

Project coördinator

Projectmatig werken betekent niet enkel inhoudelijk de juiste dingen doen, maar ook focussen op de planning, het bewaken van de afgesproken scope en niet te vergeten het budget. Veel van onze trajecten zijn projectgebonden. Na de scan-fase ligt er een duidelijk plan van aanpak op tafel. Dit plan coördineren we samen met het interne team, niet enkel via sturing maar ook met coaching en het delen van best-practices. Waar relevant nemen we ook de inhoudelijke taken mee op.

Lees meer
Hand 8

Quality Business Partner

Een kwaliteitsrol in de organisatie is niet altijd een full-time job. Toch zijn er belangrijke aspecten op organisatie-, proces- en productvlak te sturen en op te volgen met betrekking tot kwaliteit. Zorg ervoor dat die niet tussen wal en schip vallen, of een bijjob zijn voor iemand met al een volle dagtaak. Een Lumeron Quality Business Partner ontzorgt u volledig op dit vlak.

Lees meer
Hand 7

Vanuit de kennis en ervaring uit de vele klantentrajecten die we reeds doorlopen hebben, zijn bovenstaande begeleidingsvormen in onze aanpak ontstaan. Op basis van de intakeanalyse / scan bepalen we samen wat voor uw project de beste aanpak is om efficiënt en effectief het doel te bereiken.

Zelfs als we binnen een project een sturende rol opnemen, blijft het onze ambitie om op termijn te landen bij kennisoverdracht zodat de interne projectverantwoordelijken ook na het project zelfstandig verder kunnen.