Contact

Een Duurzame aanpak

Lumeron zorgt voor duurzame aanpak. We durven stellen dat we als geen ander de anatomie van organisaties kennen.

Dragonfly2

De 3 G's van de organisatie

Instrumenten, technieken, aanpakken zijn noodzakelijk maar niet voldoende om succes te hebben en te behouden. Hoe dit alles efficiënt en effectief gebruikt wordt is de hefboom voor continue resultaatsverbetering. Lumeron beschouwt dit als het brein van de organisatie gedreven door de 3 G’s:

  • Go & See: Ga naar de werkvloer en observeer
  • Get the problem: Begrijp het probleem, de hindernis, de opportuniteit om te verbeteren door het te voelen, horen, zien
  • Grasp the rootcause: Zoek en vind de grondoorzaak samen met de betrokkenen

De 3 P's van de organisatie

Er is meer dan enkel de 3G's. Zonder kloppend hart kan een organisatie niet leven. Dit hart wordt gedreven door de 3 P's:

  • People: Het zijn de mensen die het verschil maken, die de instrumenten en de technieken gebruiken. Hun kennis, kunde en vooral ook hun motivatie, energie en goesting zijn cruciaal voor succes.
  • Passion: De basis voor een continue honger naar meer
  • Patience: Om de hartconditie goed te krijgen en goed te houden is continue training nodig naast een goede portie geduld

Lumeron weet hoe het brein en het hart dichter bij elkaar te brengen, om op een duurzame manier met betrokkenheid van alle medewerkers in de organisatie objectieven te bereiken, te behouden en de verbetersnelheid te verhogen.

Ontdek de andere twee speerpunten in onze aanpak

Onze aanpak bestaat uit drie fundamentele speerpunten. Deze gaan hand in hand om u te ondersteunen.

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Mogelijks heb je het al ergens gelezen of gehoord dat ISO voor diverse normen een Climate Change Amendement heeft gepubliceerd. Wat betekent dit concreet?

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer