Contact

De Lumeron Klankbordrol

"Geef je nieuwe en ervaren medewerkers de kans om te groeien! Medewerkers stemmen hun ideeën toch graag eens af en zijn op zoek naar andere best-practices. De Lumeron klankbordrol biedt hier een antwoord op en helpt je medewerkers om hun ervaring te vergroten en hun potentieel te benutten."

Hand 6

Een klankbord met echte feedback

Het is leuk om een klankbord te hebben om tegenaan te praten, maar het is nog interessanter als er ook feedback en bijsturing terug komt. Elke Lumeron coach komt met jaren ervaring uit de praktijk, en kan zich dus perfect in uw situatie inleven.

  • Krachtig traject voor het realiseren van operationele doelen
  • Op maat van de medewerker
  • Geen theoretisch verhaal, maar echte "how to" feedback
  • Extra motivatie om verbetering in de organisatie echt aan te pakken
  • Training on-the-job met uw concrete voorbeelden
  • Inputs gekoppeld aan de maturiteit van uw organisatie en kwaliteitssysteem
  • Samen bewaken van de afgesproken topics

Werkwijze

We combineren opleiding met kennisbegeleiding op een flexibele manier. Naast de inhoudelijke mix, bouwen we ook online & on-site begeleidingsmethodes in. Zo spelen we kort op de bal bij alle vragen en topics, maar blijft de interne verantwoordelijke wel volledig zelf aan zet.

Klankbord co piloot

Het is finaal de piloot die de gas intrapt en aan het stuur draait, maar iemand die hulp biedt om dit gericht en met de juiste aanpak uit te voeren helpt vaak om efficiënt en doeltreffend het parcours af te leggen.

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer