Contact

De hybride aanpak

Lumeron biedt u een team van ervaren medewerkers die elk binnen hun vakgebieden specialist zijn om zo een breed scala van bedrijfsgebonden topics aan te pakken. Maar hoe doen we dit? Ons hybride team biedt de oplossing.

Dragonfly4

Lumeron is een 'netwerk' van bewezen competenties

Elke consultant binnen Lumeron is vakspecialist in een aantal thema's. Om organisaties in de breedste zin te ondersteunen bij de fundamentele vraagstukken die op strategisch en operationeel vlak boven komen is een breed expertiseveld noodzakelijk. Komen we een probleem, een vraag tegen waarop we als consultant zelf niet meteen een antwoord hebben, dan brengen we dankzij ons uitgebreid netwerk de juiste competenties aan boord.

Lumeron is overtuigd van de positieve impact van synergetisch samenwerken. Dit reflecteert zich ook in de werking van Lumeron waarbij alle Lumeron-leden, vaste en freelance medewerkers, zich bij een klant steeds integreren als een deel van de klant, niet als een buitenstaander.

Ontdek de andere twee speerpunten in onze aanpak

Onze aanpak bestaat uit drie fundamentele speerpunten. Deze gaan hand in hand om u te ondersteunen.

ONZE REALISATIES

Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer
Transport robbyns

Investeren in organisatiekwaliteit

Transport Robbyns

Hoe kan je in economische uitdagende tijden toch zorgen voor stabiliteit en groeiambities? Ontdek hoe Transport Robbyns dit heeft aangepakt en hoe Lumeron hen geholpen heeft. ​

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer