Contact

De hybride aanpak

Lumeron biedt u een team van ervaren medewerkers die elk binnen hun vakgebieden specialist zijn om zo een breed scala van bedrijfsgebonden topics aan te pakken. Maar hoe doen we dit? Ons hybride team biedt de oplossing.

Dragonfly4

Lumeron is een 'netwerk' van bewezen competenties

Elke consultant binnen Lumeron is vakspecialist in een aantal thema's. Om organisaties in de breedste zin te ondersteunen bij de fundamentele vraagstukken die op strategisch en operationeel vlak boven komen is een breed expertiseveld noodzakelijk. Komen we een probleem, een vraag tegen waarop we als consultant zelf niet meteen een antwoord hebben, dan brengen we dankzij ons uitgebreid netwerk de juiste competenties aan boord.

Lumeron is overtuigd van de positieve impact van synergetisch samenwerken. Dit reflecteert zich ook in de werking van Lumeron waarbij alle Lumeron-leden, vaste en freelance medewerkers, zich bij een klant steeds integreren als een deel van de klant, niet als een buitenstaander.

Ontdek de andere twee speerpunten in onze aanpak

Onze aanpak bestaat uit drie fundamentele speerpunten. Deze gaan hand in hand om u te ondersteunen.

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Mogelijks heb je het al ergens gelezen of gehoord dat ISO voor diverse normen een Climate Change Amendement heeft gepubliceerd. Wat betekent dit concreet?

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer