Contact

Diensten & Services

Wat onderscheidt goede diensten van geweldige diensten? Allereerst is dit de kwaliteit. Geweldige diensten voldoen niet alleen aan de verwachtingen van klanten, maar overtreffen ze ook.

Diensten kunnen allerlei vormen aannemen, afhankelijk van de aard van je bedrijf en de behoeften van je klanten. Het kan gaan om onderhoud, reparaties, installaties, trainingen, gezondheidszorg, juridische bijstand, transport, advies, toerisme, horeca, financiële dienstverlening, ICT-diensten tot zelfs maatwerkoplossingen.

Dienst
Planning Klanten- & dossierbeheer

filter:

Planning

Binnen servicebedrijven verwijst planning naar het organiseren en toewijzen van middelen, zoals personeel, tijd en materieel, om te voldoen aan de vraag naar diensten. Of het nu gaat om het plannen van afspraken, projecten, installaties of andere serviceactiviteiten, een effectieve planning is cruciaal voor een soepel verloop van de operaties en klanttevredenheid.

Lees meer
Planning

Klanten- & dossierbeheer

Een goed onderbouwd proces van klanten- en dossierbeheer draagt bij aan meer klantentevredenheid, procesefficiëntie en transparantie.

Lees meer
Klant en dossierbeheer

De grootste beloning voor het leveren van goede service is de tevredenheid van de klant.

Optimaliseer uw operationeel proces

Is de flow nog onduidelijk? Loopt het vast op planning? Op zoek naar extra transparantie en efficiëntie? Bespreek samen met Lumeron een aanpak op maat om uw operationeel proces efficiënter en effectiever te laten verlopen.