Contact

Onderbouwd inzicht is een cruciaal vertrekpunt

Via een scan vertrekken we van een blanco blad en verwerven we samen de nodige inzichten om de knopen te ontwarren. We creëren een onderbouwde roadmap die antwoorden biedt op scope, doorlooptijd, budget, interne en externe resources en de algemene aanpak van het verandertraject.

Touw
Organisatie scan Strategie scan Operations scan ISO Readiness Scan Preventie scan Proceswerking zelfscan

filter:

Organisatie scan

Onze DIMCO-organisatiescan brengt inzicht doorheen de organisatie op het vlak van strategie, mens en processen. Dit is de meest organisatiebrede scan binnen ons aanbod met oog voor het Duurzaam Inzetten van Medewerkers in een Competitieve Omgeving.

Lees meer
Loep7

Strategie scan

Een heldere bedrijfsstrategie geeft het antwoord op volgende vragen: Hoe rendabel groeien? Hoe out-of-the-box denken? Hoe veranderingen in goede banen leiden? Het pragmatisch beantwoorden van deze vragen lukt enkel mits goede voorbereiding en een geborgde aanpak.

Lees meer
Loupe 7

Operations scan

Operational Excellence staat niet voor harder, maar voor slimmer werken. Slimmer betekent hoogstaande kwaliteit gecombineerd met beheersbare kosten en snelle responstijd. Door verspilling te reduceren, bouwt u uw processen SMART.

Lees meer
Loupe 4

ISO Readiness Scan

Managementsystemen zijn volwaardige business management tools met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en milieu zonder de tijd en kosten uit het oog te verliezen. Via een Lumeron scan hebt u snel een beeld van het de huidige status ten opzichte van de vereisten en krijgt u zicht op het concrete implementatieplan.

Denk daarbij o.a. aan ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001- ISO 27001Verwijderen

Lees meer
Loupe 3

Preventie scan

De verplichtingen met betrekking tot preventie en welzijn op het werk bezorgen veel werkgevers de nodige kopzorgen. Via de Lumeron preventiescan krijgt u meteen inzicht in het bos van wettelijke vereisten op dit vlak. Vanuit de scan maken we een meerjaren globaal preventieplan en een jaaractieplan waarmee u aan de slag kan. ​

Lees meer
Loupe 2

Proceswerking zelfscan

Werken aan de processen van uw organisatie stuwt uw organisatie naar een hoger maturiteitsniveau. Maar hebt u zicht hoe ver uw organisatie per vandaag staat rond proceswerking? Welke opportuniteiten zijn er nog? Welke blinde vlekken? In 10 vragen richting het antwoord.

Lees meer
Loupe