Contact

Beveiliging

Een aantal van onze klanten

G4 S
Aerzen
Limotec
MEER OVER LUMERON

ONZE REALISATIES

Mindset van informatieveiligheid bij g4s

Mindset van informatieveiligheid

G4S

De veiligheid van de eigen data en deze van hun klanten is bij de activiteiten  van G4S cruciaal. Om hun processen op het vlak van informatieveiligheid te optimaliseren én om het bijhorende ISO 27001-certificaat te bemachtigen, schakelden ze de expertise van Lumeron in.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Red Dot Chart

Een red-dot chart maakt kwaliteitsproblemen visueel

‘Wie niets doet maakt geen fouten’, al is dat de grootste fout op zichzelf… Van zodra je op een productievloer start met het produceren van eender welk onderdeel ontstaan er talloze opties om fouten te maken. Door elke processtap grondig te analyseren, vanuit risicodenken  (LINK: zoveel mogelijk foutkansen weg te werken, duidelijke instructies op te maken en medewerkers goed op te leiden, kom je al een heel eind.

Lees meer
Blog Continu verbeteren is een doe woord

Continu verbeteren is een "DOE"-woord!

Iedereen heeft het begrip "continu verbeteren" zeker al eens gehoord maar waar draait het nu eigenlijk om? Wat wil dat zeggen, "we moeten continu verbeteren"? En is dat wel altijd het geval?

Lees meer
Cover photo symbol

De libel als Lumeron-symbool

Af en toe krijgen we de vraag hoe we aan onze Libel komen als symbool. Daar zit zowel betekenis als een leuke anekdote achter

Lees meer