Contact

ORGANISATIE

VC Oudegem wint Beker van België

Bart H

Bart Hoornaert - 04/07/2022

Operationeel verantwoordelijke & Teamlead Procesteam

De link tussen topsport en de bedrijfswereld

Is er een link te leggen tussen topsport en bedrijfsvoering?

Zondag pakte onze damesploeg van VC Oudegem de Beker van België. Een fantastisch resultaat. Zo’n prestatie is enkel mogelijk met een goed doordachte strategie, focus, doorzettingsvermogen en een team die ervoor gaat.

Is dat niet exact wat je ook verwacht van een matuur bedrijf?

Volleybal link topsport bedrijfswereld

Elke dag opnieuw werken aan hetzelfde doel. Als één blok vooruit en iedereen mee enthousiasmeren. Natuurlijk zullen er medewerkers met vragen zijn, natuurlijk zullen er meningsverschillen zijn.Het zou bijna erger zijn als die er niet zijn, want dat zou getuigen van weinig of geen interesse.

Door naar elkaar te luisteren en elkaar te steunen komt elk bedrijf en elke medewerker elke dag een stapje verder.

​Bedrijven (en volleybalploegen) die in uitstekende conditie verkeren, realiseren hun ambitie, maken hun opportuniteiten zichtbaar, kunnen hun organisatie mobiliseren en borgen hun inzichten en dat op strategisch, operationeel en procesmatig vlak.

Volleybal link topsport bedrijfswereld 2

Lumeron is trouwe sponsor van de VC Oudegem volleybaldames.  We geloven sterk dat bedrijven die er vol voor gaan en zich elke dag smijten om te werken om zowel strategisch, operationeel en procesmatig uit te blinken, veel gelijkenissen vertonen met topsport. ​Dat is ook waar Lumeron voor staat. Bedrijven en de VC Oudegem volleybaldames de handvaten bieden om te groeien.

ONZE REALISATIES

Kind en beer

Pleegzorg VBB - Efficiënter samenwerken met Microsoft 365

Pleegzorg Vlaams Brabant & Brussel

Een SharePoint en Teams omgeving op maat van de organisatie, zodat deze optimaal waarde toevoegt aan de interne manier van werken en met oog voor de medewerkers in de organisatie.

Lees meer
Cases Firma X

De uitdaging van Firma X

Firma X

Welke uitdagingen helpt Lumeron oplossen? Ontdek een aantal concrete projectbeschrijvingen van onze klanten. Dit maakt het allemaal nog iets concreter.

Lees meer

INSPIRATIEBLOG

Klimaat 1

De impact van het Climate Change Amendement

Lees meer
Blog continu verbeteren vs2

Kleine stappen naar een gemeenschappelijk doel, dat is continu verbeteren

Continu verbeteren kunnen we omschrijven als dagelijks met alle medewerkers kleine stappen zetten naar een gemeenschappelijk doel, resultaten verbeteren in functie van de tijd.

Lees meer
Newtons cradle 256213 1280

Business excellence & het perpetuum mobile

"Als men me vraagt wat Lumeron eigenlijk doet dan is mijn antwoord vaak " organisaties in beweging brengen en in beweging houden". Omdat dit antwoord voor velen niet volstaat of nog vragen oproept geef ik meestal extra tekst en uitleg.": zegt Abdon Moens - CEO Lumeron

Lees meer